Aktuális híreink

 • Sítáborok 2015-2016
  SÍ- ÉS SNOWBOARD OKTATÁS GYERMEKEKNEK   Speciális szárazedések Budapesten  Versenyekre (diákolimpia is) felkészítés Ausztriában  és…
 • Szárazedzések
  Október elején újraindultak a szárazedzések az alábbi helyszíneken és időpontokban:     Hétfőn 18.00-20.00 óráig…
 • Sítáborra felkészítés
  Örömmel értesítjük kedves látogatóinkat, hogy a Wintersport S.C. az elsők között biztosítja tagjainak a Pro…
 • Wintersport S.C. a Facebook-on
  Lájkolj bennünket a Facebook-on! Wintersport S.C. Téli sportok klubja télen-nyáron fantasztikus programokkal, jó hangulatú táborokkal…

Partnereink

Oktatási programunk:

Az oktatási program célja, hogy a gyermekek olyan technikát sajátítsanak el, melyet bármikor biztonságosan alkalmazhatnak akár a szabadidősportban, akár a versenysportban. A tehetséges, motivált gyermekek indulhatnak amatőr versenyeken is.

Az éves oktatási program szeptemberben kezdődik, téli sportokra felkészítő szárazedzésekkel (állóképesség-, ügyesség-, egyensúlyfejlesztő, koordinációs, mentális tréningek), hetente hat alkalommal. Téli sporttáborainkban magas szintű sí-, snowboard oktatás folyik, a megfelelő alapozás, valamint levezető nyújtó gyakorlatok napi rendszerességgel történő alkalmazásával.

Október végétől május elejéig minden hónap utolsó hetében havas edzőtábort tartunk Ausztriában, a schladmingi régióban. Szezon elején és végén gleccserpályákon oktatunk, majd később az időjárás függvényében választunk hóbiztos síterepet. Amint a magyarországi hóviszonyok megengedik, a Mátrában és Eplényben oktatunk hétvégenként, illetve esetenként hétköznap délután is.

A téli sporttáborok idején kiemelten figyelünk az iskolai tananyag nyomon követésére és pótlására. Pedagógusaink a szülőkkel történő napi kapcsolattartás révén közvetítik a leckéket és segítenek azok elkészítésében, hogy a gyermek lemaradás nélkül folytathassa tanulmányait az iskolában a táborból visszatérve. Igyekszünk az iskolai szüneteket is felhasználni, hogy a gyermekek minél kevesebbet hiányozzanak.

Korcsolya oktatást kiscsoportos foglalkozások (tanfolyam), egyéni oktatás (műkorcsolya, jégtánc), valamint csapatgyakorlatok keretében (szinkronkorcsolya) is vállalunk egész évben.

A nyári hónapokban különféle sporttáborokban (benntlakásos és napközis) szezonális sporttevékenységekkel (görkorcsolya,vizisportok, tenisz, kerékpár, gyalogtúrák) ismertetjük meg a gyermekeket.